Avem deosebita placere si posibilitate ca, in cateva randuri, sa va aducem in prim plan societatea noastra, prezentandu-va activitatile si oportunitatile de afaceri pe care, credem noi, le putem initia cu dumneavoastra, in scopul unor colaborari durabile si eficiente.

Firma CONSTEVAL a fost infiintata in anul 2003 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul constructiilor industriale si civile. Mai precis, activitatile de baza ale companiei au pornit de la oferirea de project management, consultanta tehnica si proiectare, iar, mai apoi, incepand cu anul 2015, odata cu modificarea actionariatului, am implementat cu succes noi activitati din domeniul constructiilor civile, in special pe zona amenajarilor interioare si exterioare.

Know-how-ul echipei manageriale precum si al tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta vasta in domeniul constructiilor. Aceasta experienta incepe din sectorul de proiectare si project management pana la implementare si predarea catre beneficiarul final.

Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in constructii, politica firmei este orientata catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor/clienti.

De asemenea am promovat si utilizat materiale fabricate in Romania sub diferite licente, considerand ca este datoria tuturor celor implicati in acest domeniu sa ridice nivelului calitativ al produselor autohtone la standarde europene.

Proiectate si dezvoltate pentru mediul concurential din domeniul constructiilor, serviciile firmei au reusit sa se impuna pe anumite segmente ale pietei, aducand in portofoliul clientilor nume ca: Administratia Nationala Apele Romane, Farmaciile Dona, Farmaciile Gerovital si Farmec, Banca Comerciala Romana, BancPost, Directia de Sanatate Publica Galati, Profi Rom Food, Daimler Mercedes, Intertoy Zone (Noriel), Medicover, Uniqua Asigurari si lista ar putea continua.